Max bidons levert bedrukte bidons

306_Tacx-Shiva-template12

Afgelopen zondag was de eerste lentedag aangebroken. Een dag vol zonneschijn en matige wind. Ideaal voor mensen die graag hardlopen of wielrennen. Ideaal voor ondernemers die op zo’n dag hun sportieve imago naar voren willen laten komen via ambassadeurs van hun bedrijf.

Het gebruik van bidons door sporters en het gebruik ervan als promotie middel door bedrijven laat ook het duurzame karakter van bedrijven naar voren komen. Zo gebruik je geen plastic en draag je dus bij aan het verkleinen van de berg plastic afval. Daarnaast kan het ook zo maar zijn dat kraanwater drinken uit je bidon net wat lekkerder proeft dan water in uit een plastic fles. Goedkoop is het natuurlijk ook, aangezien je enkel je bidon hoeft te vullen met water uit de kraan.

image (26)

Bekijk de website van Max bidons.nl eens voor het bidons bedrukken van deze of nog andere bidons. Ga ook vooral eens naar de website van Maxilia indien je wilt investeren in andere soorten relatiegeschenken.

191_source

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Wist je dat Maxilia altijd de goedkoopste is? Wellicht omdat je zelf de korting mag bepalen. Wist je trouwens dat deze grote aanbieder in relatiegeschenken allerlei voordelen biedt, standaard bij iedere bestelling? Zo krijg je een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Ook krijg je een gratis logo service. Tevens kun je al een bidon laten bedrukken voor een prijs vanaf 75 eurocent. Ook kun je bidons, bedrukt en wel, bestellen en binnen 2 werkdagen geleverd krijgen. Verder is het ook mogelijk om al een kleine oplage aan bedrukte bidons te bestellen, vanaf 48 stuks.