Duitse advocaat in Nederland is onwijs handig!

lenearts advocaten logo

Voordat ik er een nodig had vond ik het een beetje vreemd, een Duitse advocaat in Nederland. Ik heb een onderneming in Duitsland en daar gelden natuurlijk sommige wetten net iets anders dan in Nederland. Een Duitse advocaat in Nederland kwam mij onwijs goed uit toen ik een probleem had en ik er niet alles precies van wist. Ik ben erg blij dat ik achter het bestaan van de advocaat kwam, top!

lenearts advocaten 2

Op alle vlakken tevreden

Ik ben op alle vlakken erg tevreden over de advocaat. Niet alleen omdat ik erg goed ontvangen werd en er gelijk erg geïnteresseerd geluisterd werd naar mijn verhaal, en ik dus echt het idee had dat ik serieus genomen werd. Ik ben ook erg blij dat ik gekozen heb voor een Duitse advocaat. Hier ben ik zo blij mee omdat de advocaat allebei de talen vloeiend spreekt en echt goed beheerst. Dit vond ik erg handig aangezien ik zo dus me geen zorgen hoefde te maken over eventuele fouten in een van de talen. Ik kan zeker iedereen die Duits is en in Nederland een onderneming heeft, of mensen zoals ik die Nederlands zijn en in Duitsland een onderneming hebben aanraden om wanneer ze een kwestie hebben om dan contact op te nemen met een Duitse advocaat. Het is erg handig en ik denk zeker dat het een goed effect kan hebben op de zaak. Zeker een echte aanrader dus! Ik ben erg tevreden over hoe ik ben geholpen en kan het aan iedereen aanbevelen!

lenearts advocaten