Mijn eigen private label cosmetica beginnen!

private label cosmetica

Lang gekoesterde droomprivate label cosmetica

Het is al heel lang van mij om een private label cosmetica lijn te beginnen. Ik gebruik zelf dagelijks make-up en weet dus precies wat de dingen zijn waarop je moet letten. Ik vind het zelf tegenwoordig fijn om ook te weten dat er geen gebruik wordt gemaakt van proeven op dieren. Ik heb daar laatst namelijk een video over gezien en die dieren worden echt mishandeld. Er zijn een aantal merken waar ze dit niet bij doen, maar hierdoor is de keuze wel een stuk beperkter. Op een gegeven moment zat ik met een goede vriendin op het terras en stelde ze me voor om samen iets te beginnen. Zij heeft marketing gestudeerd en weet daarom goed waar je op moet letten als je een nieuw product of merk op de markt wil brengen. Na lang wikken en wegen heb ik toen toch besloten om het gewoon te proberen, niet geschoten is natuurlijk altijd mis.

Zoektochtprivate label cosmetica

Toen ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat private label cosmetica kan produceren volgens de richtlijnen die ik zou willen. Uiteindelijk ben ik toen uitgekomen bij Cosmetize. Ik heb ze meteen gebeld en al mijn vragen gesteld. Hier konden ze goed antwoord op geven en het gaf me veel vertrouwen. Inmiddels is de productie begonnen van mijn nieuwe merk en ik ben erg benieuwd naar de producten. Ik zou iedereen die hetzelfde wil doen als ik, aanraden om contact met ze op te nemen. Hoe je dit doet kun je allemaal op de website vinden, dus neem daar zeker een kijkje!