G4S Training & Safety bij je in de buurt

Als je een veiligheidstraining van G4S wilt volgen, is het handig om een locatie te hebben waar je deze training goed kan volgen. Maar niet elk pand is geschikt voor het volgen van een training, waardoor je met de locatie in de knel kan zitten. Bij de trainingen onder de noemer G4S Training & Safety kun je de trainingen volgen op een locatie die hiervoor geschikt is. Door het hele land zijn er trainingslocaties van G4S Training & Safety verspreid, dus hoef je je geen enkele zorgen te maken over of je wel een geschikte ruimte hebt.

De trainingen van G4S Training & Safety zijn erkend en professioneel. Je kan Training & Safety volgen op elk niveau binnen het bedrijfsleven, van de eerste stafleden tot en met de directie. G4S Training & Safety is gericht op elke mogelijke situatie en biedt uitkomst voor elke tak binnen de bedrijvensector.

Locaties van G4S Training & Safety verspreid door het land

De trainingen van G4S Training & Safety worden gehouden op speciale trainingslocaties van G4S zelf. Je hoeft niet bang te zijn dat je hiervoor ver hoeft te reizen, want er zijn zes locaties waar Training & Safety gehouden wordt, verspreid door het hele land waardoor iedere windstreek een locatie in de buurt heeft.

Voor het noorden van het land kan je terecht in het Friese Heerenveen. Hier staat ook de grootste locatie waar G4S Training & Safety  gehouden wordt. Voor het oosten van het land worden de trainingen gehouden in zowel Overijssel als Gelderland. In Overijssel staat de trainingslocatie in Deurningen en in Gelderland in Ede. Ook het westen van het land heeft twee vestigingen, in Zaandam in Noord-Holland en in Zoetermeer in Zuid-Holland. Voor het zuiden kan je terecht in het plaatsje Son en Breugel in Noord-Brabant. Kijk op de website van G4S Training & Safety voor de exacte adressen en de routebeschrijving.