Wij gaan steigerbuizen kopen

Ik heb al een tijd een eigen winkeltje in tweedehands spullen. Nog niet erg groot, maar de klanten weten me inmiddels wel te vinden. Nu ben ik mijn winkel een beetje aan het verbouwen, zo wil een andere toonbank maken. De toonbank die er nu staat is gewoon een oude tafel met een kassa erop, niet veel bijzonders dus. Inmiddels heb ik al een idee hoe mijn nieuwe toonbank eruit gaat zien, hiervoor moet ik steigerbuizen kopen. Nu had ik laatst toen ik in een andere winkel aan het shoppen was een zeer leuke toonbank gezien, echt iets waar ik naar op zoek was, ook deze was gemaakt van steigerbuizen. Zeer leuk idee, maar ook zeker een stevig model. Zo ben ik bij Fixmetaal steigerbuizen kopen, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Natuurlijk heb ik meer buizen besteld omdat ik nog niet precies weet hoe mijn toonbank er precies uit gaat zien, maar dan heb ik in ieder geval genoeg in huis. En mocht ik op de een of andere manier buizen overhouden, dan kan ik er beslist wel iets anders voor verzinnen, bijvoorbeeld om kleding aan op te hangen.  slider2

Een zeer mooie toonbank

Inmiddels heb ik een zeer mooie toonbank staan, en dat helemaal zelf gedaan. Iedereen die nu binnen komt in mijn winkel valt het meteen op dat ik een andere toonbank heb staan, staat wel een stuk professioneler. Ik wist dat ik teveel buizen had besteld, maar dat ik er nog meerdere kledingrekken van kon maken dat was helemaal het einde.  slider3