Aanbieders van energie

Wanneer u in Nederland op zoek moet naar een aanbieder van energie, hetzij voor het eerst, hetzij om over te willen stappen naar een andere energieleverancier, komt u in een oerwoud van verschillende bedrijven terecht.

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klanten is er een keur aan energieleveranciers waaruit gekozen moet worden. Om u in die zoektocht bij te staan hebben wij voor u een handige tool op energie-vergelijken.nu in het leven geroepen. Met onze onafhankelijke energievergelijker kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting diverse aanbieders van energie met elkaar vergelijken.

De prijsverschillen tussen de energieleveranciers onderling kunnen oplopen tot tientallen procenten, dus wees geen dief van uw eigen portemonnee en doe nu een energievergelijking.

Forse besparingen

Door gebruik te maken van onze energievergelijker kunt u heel eenvoudig de prijzen van energieleveranciers vergelijken. U leert zo de ´spelers´ in de energiemarkt kennen en u zult verder ontdekken dat de prijzen voor energie van de verschillende aanbieders onderling tot wel 40% kunnen verschillen. Dat geld heeft u dan alvast verdiend, op jaarbasis komt dat neer op honderden euro´s die u elders aan veel leukere dingen kunt uitgeven.

Hoe werkt het?

Allereerst vult u uw postcode en huisnummer in, waarmee in kaart wordt gebracht waar u woont en welke aanbieders van energie daar (kunnen) leveren. Vervolgens vult u het type meter in dat uw stroomverbruik registreert en kruist u aan uit wat voor samenstelling uw huishouden bestaat (alleenstaand, met zijn tweeën of met een of meerdere kinderen). Aan de hand van laatste informatie wordt een schatting gemaakt van het electriciteits- en/of gasverbruik. Verder geeft u aan of u al een aanbieder hebt van energie of dat u een nieuwe gebruiker bent. Als laatste geeft u op of het voor particulier of zakelijk gebruik is.

En dan?

Vervolgens krijgt u binnen enkele seconden een overzicht van de aanbieders van energie en hun prijzen. Tevens staat er vermeld óf, en zo ja, wát voor welkomstkorting u in welke vorm mag ontvangen van de aanbieders. U kunt vervolgens klikken op meer informatie van de aanbieders van energie en indien u tevreden bent met het aanbod, kunt u direct op aanvragen en bestelling plaatsen klikken. Zo eenvoudig is het.

Ook indien u wenst over te stappen op een andere aanbieder van energie kunt u dit snel en gemakkelijk via onze overstapservice doen. Waarom zelf zoeken en door de bomen het bos niet meer zien? Bij ons staat alles overzichtelijk op een rijtje, wel zo gemakkelijk!

Bron: Energie-vergelijken.nu