Geweldige Boot taaltrainingen

taalreis-florence-1100x340

logo_website_taaltrainingenHet bedrijf waar ik werk was op zoek naar een nieuwe leverancier. Meestal was ik verantwoordelijk voor de aanlevering van nieuwe leveranciers, maar mijn Engels was niet meer helemaal hoe het hoorde te zijn. Voordat ik op zoek ging naar een nieuwe leverancier in het buitenland moest ik eerst mijn engels bijspijkeren. Mijn werkgever vond het een goed plan en vertelde mij dat hij het wilde bekostigen wat ik heel erg fijn vond.

Taaltraining

Toen ik op zoek ging naar een taaltraining had ik wel een aantal specifieke eisen. Een van die eisen was dat het een training was die zakelijk was ingericht. Door deze zoektocht ben ik terecht gekomen bij Boot taaltrainingen.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Het bedrijf Boot taaltrainingen levert trainingen aan zakelijke klanten. Uit verschillende ervaringen en reviews had ik begrepen dat de taaltrainingen ontzettend goed waren. De begeleiding en de manier waarop de trainingen verzorgd waren kwamen vaak als positieve punten naar voren.

Op de website heb ik mijzelf eerst ingelezen en deze heb ik ook aan mijn werkgever laten zien. Mijn werkgever vertelde mij dat ik een afspraak moest maken, zodat wij rond te tafel konden gaan zitten om alles te bespreken.

Tijdens het gesprek heb ik aangegeven waarin ik getraind wilde worden en hoe belangrijk dit is. Mijn werkgever heeft ook zijn verhaal verteld en zo zijn wij tot een goed trainingsplan gekomen.

De eerste training heb ik er al opzitten. Het was wel heel erg intensief, maar ik heb niet het gevoel gehad dat ik mijn tijd aan het verdoen was!