Maak de werkvloer veiliger dankzij een cursus BHV

Ieder bedrijf zou eigenlijk een goed opgeleide BHV’er in huis moeten hebben. Het liefst zelfs meerdere. Want zij weten dankzij hun opleiding precies wat ze moeten doen in geval van nood. Voor jou als werkgever is dit een geruststellende gedachte. Jij bent immers wel verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw werknemers op de werkvloer. Gelukkig zijn er op dit moment heel wat plaatsen waar je terecht kunt voor het volgen van een cursus bedrijfshulpverlening. Bij het trainingscentrum van G4S in Zaandam bijvoorbeeld. Jij en je werknemers kunnen hier terecht voor degelijke theorielessen en uitdagende praktijkoefeningen.

 

Een cursus BHV Zaandam is levensecht

In de trainingsfaciliteiten van G4S krijg je alle benodigde theorielessen. Maar uiteraard is er extra veel aandacht voor de praktijklessen. Want alleen door te oefenen kun je op een natuurgetrouwe manier ervaren hoe het is om in een bepaalde situatie te zitten en het hoofd koel te moeten houden. Om de ervaring nog meer levensecht te maken heeft men bijzondere oefenlocaties gebouwd in de vorm van een ziekenhuis, een restaurant, maar ook een bedrijfspand. In deze ruimtes worden verschillende scenario’s nagebootst. Je leert branden blussen, mensen reanimeren en natuurlijk ook gebouwen ontruimen. Kortom: alles wat komt kijken bij het veiliger maken van de werkvloer. De BHV Zaandam locatie is makkelijk te bereiken.

 

Sluit de cursus af met een diploma

Na de lessen zal je door middel van een examen aan moeten tonen of je het geleerde in de praktijk kunt brengen. Als je het examen met succes aflegt krijg je een diploma bedrijfshulpverlening. Dit diploma heeft echter een beperkte geldigheidsduur. Eens in de zoveel tijd zal je een herhalingstraining moeten volgen om je kennis op peil te houden. Ook hiervoor kun je gewoon terecht bij het trainingscentrum van G4S in Zaandam.