Het kostenplaatje van een echtscheiding en eigen huis

de grote financiele vraagstukken die een echtscheiding en eigen huis met zich meebrengen is vaak voor mensen die gaan scheiden een hoge drempel. Er zijn in de afgelopen jaren erg veel mensen om mij heen uit elkaar gegaan en als je je bedenkt hoe moeilijk je het elkaar kunt maken, kan ik uit de ervaringen van mensen om mij heen alleen maar adviseren; laat je begeleiden hierin door een professional.

 

 

Dit adres heb ik weer van een vriendin die nu terug kijkt op een goede afhandeling

nu een zakenpartner ook met het nieuws kwam dat hij gaat scheiden, en als een berg opziet tegen het regelen van de financiën omtrent de koopwoning die zij samen hebben. Hij vind het prima als zijn vrouw daar met de kinderen blijft wonen, maar hij weet niet hoe hij dit alles moet aanpakken. Omdat ik natuurlijk het beste met hem voor heb en hem wil helpen heb ik iemand gevonden die hem kan helpen met het regelen van alles op het gebied van echtscheiding en eigen huis. Master Advice is hiervoor het juiste adres en heeft een half jaar geleden een goede vriendin van mij geholpen die achteraf terug kijkt op een goed geregelde afwikkeling.

 

MfN-logo