Holland Warmte, voor een lekker warm kantoor.

Bent u op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel dan kan ik u aanraden om eens naar Holland Warmte te gaan. Hier kunt u de keuze maken uit verschillende ketels, van verschillende prijzen. Mocht u er zelf niet uit komen welke ketel het beste in uw bedrijf past dan kunt u met een van de medewerkers een afspraak maken om eens te komen kijken welke ketel de juiste is. Al jaren kampen we met verschillende temperaturen in ons pand. De ene kamer heeft het koud, terwijl de andere kamer de ramen los moet zetten omdat het weer te warm is geworden. Nooit is de temperatuur goed in ons pand. Dat was dus de reden om eens naar een andere ketel uit te gaan kijken. Via een formulier wat op internet stond heb ik mijn gegevens ingevuld en waar mijn interesse naar uit ging. Binnen een zeer korte periode werd ik al opgebeld. Er werd me duidelijk uitgelegd waar ik op moest letten en welke ketel het beste in ons bedrijf zal passen. Al met al een zeer duidelijke uitleg, de keuze voor een nieuwe ketel was dan ook snel gemaakt. tzerrai341-e1448898315884

Lekker warm.

Inmiddels hebben we een nieuwe ketel in ons pand, en ik moet zeggen in elke kamer is de temperatuur constant. Ik hoor niemand meer klagen over dat het te koud of te warm is. Dankzij Holland Warmte heeft iedereen het nu aangenaam en kan zonder te klagen hun werk doen. Ben nu al aan het kijken voor een airco, mocht het deze zomer erg warm worden. calenta1