Incasso no cure no pay, super oplossing

Ik ben de eigenaar van een verhuurbedrijf van leuke appartementen. Hoewel ik er altijd voor zorg dat de administratie goed wordt bijgehouden, zijn er helaas een paar huurders die nooit op tijd of niet betalen. zo heb ik al maanden een huurder in een appartement zitten die al meer dan een half jaar geen huur heeft betaald. Heb hier al meerdere herinneringen heen gestuurd, helaas zonder resultaat. Zelfs met dreiging om het huis uit te worden gezet lukt het niet om deze wanbetaler te laten betalen. Nu was de maat vol en heb ik een incassobureau in handen genomen, een incasso no cure no pay . Het grote voordeel is dat als de huurder nu nog niet betaald ik er niets aan verlies, het is immers Het grote voordeel is dat als de huurder nu nog niet betaald ik er niets aan verlies, het is immers een incasso no cure no pay. Het grote voordeel is dat ik de factuur gewoon kan mailen naar het incassobureau, dan gaan ze er meteen mee aan de slag, diezelfde dag gaat er nog een  brief naar de debiteur toe.   incasso_keurmerk-1

Geen achterstand meer in betaling

Wonder boven wonder heeft de brief van het incassobureau meer indruk gemaakt dan al mijn herinneringen die ik naar de huurder had gestuurd, binnen een week was al de achterstallige huur netjes betaald, en kon deze huurder van mijn lijst als wanbetaler af. We hopen het niet, maar hebben het email adres van Bill incasso goed bewaard, je weet maar nooit waar het nog goed voor is. Voortaan vragen we wel eerder hulp, want een half jaar achterstallig huur is toch wel een beetje veel.  0502032145_154_vordering-indienen