Lokale online marketing is de oplossing

internet2

logo regiopromotorAls fietsenwinkel eigenaar is het belangrijk dat de mensen in de regio mijn winkel gemakkelijk kunnen vinden. Mijn bedrijf ligt op een industrie terrein omdat ik hier een mooi pand heb kunnen vinden met genoeg ruimte. Een bedrijf zoals die van mij heeft op het industrie terrein niet veel klanten die toevallig langs komen lopen en naar binnen gaan. Lokale online marketing is daarom heel belangrijk voor mijn bedrijf. Ik ben pas begonnen dus er is niet een super groot budget beschikbaar, maar ik wil wel makkelijke te vinden zijn via het internet.

Voordelig

Lokale online marketing is een van de eerste zoektermen waar ik op heb gezocht en daardoor kwam ik gelijk terecht bij Regiopromotor. Na een beetje gekeken te hebben naar de website en de naam en reviews opgezocht te hebben had ik vertrouwen in dit bedrijf. Het ‘no cure, no pay’ principe van dit bedrijf sprak mij ook heel erg aan en daarom heb ik een e-mail gestuurd met mijn probleem en wat de kosten zouden zijn.computer

Dezelfde dag kreeg in nog een reactie en werd uitgelegd dat dit bedrijf een passende oplossing kon aanbieden voor mijn probleem. Wat mij verbaasde was de prijs, ik had namelijk een veel hoger getal per maand in mijn hoofd. Door de goede reviews, snelle reactie en super voordelige prijs was mijn keuze snel gemaakt. Ik heb direct een mail terug gestuurd met alle benodigde gegevens.

Geduld

In het begin was ik nogal ongeduldig maar binnen twee maanden stond ik al op de eerste pagina van de zoektermen van mijn bedrijf. Ik krijg veel reacties van mensen die niet wisten dat ik pas was geopend maar er komen nu steeds meer klanten binnen die mijn bedrijf via het internet hebben gevonden!