Kantoor gehuurd van colorbc.nl

Kantoor gehuurd van colorbc.nl

ColorBC logo
Toen ik met mijn werkzaamheden begon, merkte ik echt dat ik van alles nog moest opbouwen. Het was destijds niet nodig ergens anders dan thuis te werken, omdat ik thuis allerlei apparaten en systemen in de buurt had die me immers het beste konden helpen. Een verschil was echter wel dat je dan altijd maar in huis zit en daarom ben ik blij gewezen te zijn op de site colorbc.nl. Een vriend van me had eerst ook een eigen bedrijf aan huis en hij was er eerder mee dan ik dat het hem dwars begon te zitten. Je mist natuurlijk echt die sociale interactie met anderen, op een gegeven moment kan zoiets je echt best geïsoleerd maken natuurlijk. Maar dat was het voor mij nog niet eens alleen eigenlijk, als ik heel eerlijk ben. Wat mij vooral dwars zat, is dat je het telkens maar alleen uit jezelf moet halen, telkens moet je die discipline opbrengen je ertoe te zetten en de scheiding tussen thuis en werk is er dan niet meer, als die twee plekken met elkaar overlappen. En dat doen ze op een gegeven moment, je kunt er echt op wachten natuurlijk. Bij colorbc.nl vond ik een plek in hetzelfde pand als waar die vriend van me zat en dat alleen al was erg fijn, dat je af en toe nog eens een bekend gezicht ziet natuurlijk. Bovendien kon ik al mijn apparaten meenemen en daar gewoon in werking zetten. Het fijne is wel dat thuis nu ook echt thuis is en ik de deur uitga voor mijn werk hier in het pand van colorbc.nl.