Malsen sport en civiel gaf een uitgebreid advies

Het bedrijf Malsen sport en civiel ken ik al van andere samenwerkingen, en toen ik een project kreeg voor een volledige renovatie in het midden van het land besloot ik ze weer eens te contacten. Het was allemaal best complex, vooral omdat er weinig geld was, maar er moest ook echt gerenoveerd worden. Ik vond het zelfs gevaarlijk als we het niet deden. Ik had dus een groot uitgebreid advies nodig, hoe we toch kwalitatief konden renoveren, zonder schade te leiden. Gelukkig kon ik vertrouwen op het bedrijf. Ze zijn langs geweest om goed te kijken wat er nodig was. Dit kon ik zeer waarderen. Na een paar gesprekken en een fijn advies was het duidelijk dat er toch nog mogelijkheden waren. Dat stemde mij natuurlijk gerust.

Na goedkeuring konden we aan de slag

We besloten een plan op te stellen en een projectleider op interimbasis aan te nemen, vanuit het bedrijf. Na een goedkeuring wisten we meteen hoe we moesten beginnen. Ze hebben echt ontzettend hard gewerkt om alles keurig te renoveren. Er moest van alles gebeuren, het moest eigenlijk totaal leeg gestript worden. Ik denk dat het wel meer dan veertig jaar oud was. We hebben ook nog een paar keer met de sporters overlegd, zij hebben natuurlijk enorm veel verstand en kunnen dit aan ons het beste uitleggen. De energie was erg goed. Na zes weken was er al een begin gezet aan de renovatie. Vanaf toen ging het heel snel, de velden werden snel gelegd en het was van hoogwaardige kwaliteit.