Met inloopmatten zakelijke markt veroveren

inloopmatten zakelijke markt

Tegenwoordig zijn de inloopmatten zakelijke markt echt in opmars. Veel bedrijven hebben inmiddels de weg naar het bedrijf die deze verkopen of verhuren gevonden. De naam van dit bedrijf is Lavans. Hier is het mogelijk om diverse soorten en maten te bestellen. Zelfs een mat met de naam of logo van jouw bedrijf erop bestaat tot de mogelijkheden.

Sinds kort is ons bedrijf verhuisd naar een andere locatie. Hier is het een stuk groter en hebben wij de ruimte om verder te groeien. Veel van ons oude interieur hebben wij meegenomen, maar niet het interieur in de hal van ons bedrijf. De matten die daar op de grond lagen, zagen er niet meer uit.

inloopmatten zakelijke markt

Inloopmatten voor de zakelijke markt

Zoals je hierboven al kon lezen hebben wij het interieur van ons vorige pand weggedaan. De mat die op de grond lag, zag er niet uit. In de loop van de tijd dat deze op de grond had gelegen was er hooguit een keer de stofzuiger overheen gegaan. Echt schoonmaken hebben wij nooit gedaan, omdat wij daar niet de middelen voor hadden.

Vanaf het moment dat wij een ander onderkomen hadden gevonden, hebben wij ook nieuwe matten besteld. Deze keer hebben wij ervoor gekozen om ze te gaan huren via Lavans. Lekker makkelijk en wij hebben dan ook geen omkijken meer naar het onderhoud. Regelmatig worden deze matten vervangen voor een andere, schone mat. Het ruilsysteem wordt tegelijk gedaan, zodat je nooit zonder een mat komt te zitten. Doordat er elke keer een schoon model wordt neergelegd en de oude gewassen, is het erg hygiënisch.

Verschillende soorten matten

Vroeger had ik niet echt het benul dat er zoveel verschillende soorten matten bestonden. Thuis hadden wij alleen de kokosmat die bij de voordeur lag. Verder werd er bij slecht weer een grote dweil overheen gelegd en daar moest jij je vieze schoenen aan vegen. Dit was niet echt handig en tevens moest je erop letten dat je niet over deze dweil heen viel.

Vanaf het moment dat ik voor ons nieuwe kantoorpand andere matten moest bestellen, kwam ik erachter hoe groot de keuze was. Niet alleen in de maten zat er genoeg keuze, maar ook in de kleur, het materiaal en of deze binnen of buiten werden gelegd. Allemaal zaken waar rekening mee gehouden moest worden. Want een mooie mat gemaakt van stof, is niet echt geschikt om buiten bij de ingang van ons bedrijf neer te leggen.

inloopmatten zakelijke markt

Huur een mat?

Ja je leest het goed, want niet alleen is het mogelijk om via Lavans zeer mooie inloopmatten voor de zakelijke markt te kopen, je kan deze hier ook huren. Voordeel hiervan is dat je samen met dit bedrijf een overeenkomst afsluit. Hierin staat hoe vaak de mat opgehaald moet worden en er een nieuwe wordt neergelegd. Op deze manier blijft de entree van ons bedrijf er altijd stralend uitzien. Bovendien hoeft niemand zich zorgen te maken wanneer het bijzonder slecht weer is. De mat ziet er dan binnen een dag heel smerig uit. Maar door de wissel hiervan merkt niemand daar iets van.