Bbz Hengelo Oxyz

bbz Hengelo Oxyz

Bbz Hengelo Oxyz, daar heb je als zzp’er eventueel recht op. Dit is als het ware een periodieke uitkering die je kan gebruiken voor de eerste levensbehoefte. Voor ondernemers wordt dit als een lening verstrekt. Wil jij als eigen ondernemer hier meer over weten, dan kan je hiervoor aankloppen bij Oxyz. Dit bedrijf richt zich op de schuldhulpverlening van zowel bedrijven, maar ook voor particulieren.

bbz Hengelo Oxyz

Tip: bbz Hengelo Oxyz

Dankzij dit bedrijf kunnen wij weer naar een schuldenvrije toekomst kijken. Dat is een hele tijd geleden wel anders geweest. Zowel met mijn bedrijf, maar ook als particulier liepen de zaken niet zoals het wezen moest. De zaken gingen niet goed en dat merkte ik thuis ook. Behalve dat mijn humeur ver te zoeken was, wilde het niet lukken om uit de rode cijfers te komen. In eerste instantie dacht ik de juiste weg in te zijn gegaan, maar dat viel tegen toen ik het saldo op mijn rekening zag.

Gelukkig heb ik met de hulp van Gerry Smit, adviseur bij Oxyz, rond de tafel gezeten en alles kunnen bespreken. Hierdoor is er een schuldhulpverleningstraject opgezet en is er weer een overzicht in mijn financiële situatie gekomen. Zowel zakelijk, maar ook privé. Door de inzet van deze adviseur is er weer licht aan het einde van de tunnel. Rekeningen kunnen wij weer betalen en er is nu een duidelijk overzicht gemaakt van alle in en uitgaven.