Narrowcasting binnen jouw bedrijf

Narrowcasting

Het is natuurlijk altijd fijn dat je weet wat er om gaat binnen het bedrijf. Zo kun je dit bijvoorbeeld doen met een app op de telefoon, maar je kunt ook kiezen voor narrowcasting. Hier kun je snel veel verschillende dingen laten tonen. Het kunnen ook makkelijke dingen zijn zoals het weer of misschien wel of er files in de buurt zijn. Dit is natuurlijk ook altijd handig om te weten. Zo kun je namelijk zien of iemand te laat gaat komen of voor de mensen die naar huis gaan om te kijken of ze dan in de file komen te staan. Verder kun je er ook bedrijfsspecifieke dingen op laten zien. Denk bijvoorbeeld aan planningen of verkoopcijfers. Dit is natuurlijk ook heel interessant, helemaal voor de mensen hogerop. Die weten dan meteen hoe het bedrijf ervoor staat en of ze dus moeten ingrijpen of niet.

Standaard widgets

Wanneer je narrowcasting laat installeren zul je zien dat er altijd een paar standaard widgets op zitten. Neem bijvoorbeeld simpelweg de tijd en het weer. Deze zullen er altijd wel op staan. Deze zijn ook heel erg belangrijk. Ook is het mogelijk om hier bijvoorbeeld zelf teksten dan op te zetten of een afbeelding. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van het bedrijf er ook op laten zien. Dit is erg mooi en zal ook veel worden bekeken dan.

Narrowcasting

Widgets op maat

Buiten dat je dus normale widgets op de narrowcasting kunt laten zien kun je ook widgets laten maken voor jouw bedrijf. Hier kun je dan dingen zoals verkoopcijfers in laten zetten. Deze kun je dan koppelen aan je eigen systeem bijvoorbeeld en hieruit gegevens halen. Het wel verstandig dat je dit laat doen door iemand met ICT ervaring zodat het goed gebeurt en je dus ook accurate getallen kunt laten zien.