Onderschat de kracht van co-packing niet!

Co-packing is iets dat je in Nederland steeds vaker hoort. Maar wat houdt het precies in? De titel van het artikel luidt natuurlijk: onderschat de kracht van co-packing niet! Maar waarom is dat en waarom wordt dit nog steeds door veel bedrijven onderschat? Er zijn immers veel gevolgen die daaruit voortvloeien. Het is een vak apart en als je het goed wilt doen, moet je uiterst flexibel zijn. We nemen je mee in dit artikel, dat over co-packing via flexwerf gaat. ‘Veel vlotte handen’: je leest erover in dit artikel

Co-packing – de inhoud en betekenis

De betekenis geeft direct weer wat flexwerf allemaal doet. Het heeft namelijk allemaal te maken met het verlenen van tal van diensten op het gebied van verpakken. Het maak daarbij absoluut niet uit of het om eenvoudige klussen gaat, of dat er toch iets meer complexiteit bij komt kijken. Het is geen uitdaging voor hen: maar routine werk. Zij weten wat ze doen. Maar dat betekent niet per definitie dat je dit werk moet onderschatten. En waarom dat zo is? Het vraagt veel kennis en vooral veel flexibiliteit. Samenwerking is cruciaal. En de juiste aanpak is erg belangrijk. Dit bedrijf weet precies wat het is om af en toe een paar extra handen hulp nodig te hebben. Daarom is flexwerf hier gelukkig voor jou aan het juiste adres gekomen. Ben jij ook degene die juist dat ene extra paar handen nodig heeft? Wij kunnen ons dat wel voorstellen. Of het nou bijvoorbeeld om kerstpakketten of andere pakketten gaat: kies voor een bedrijf waar je op kunt bouwen en kies voor co-packing. 

Om dit bedrijf wat beter te leren kennen, is er natuurlijk meer kennis vereist. flexwerf heeft namelijk meer dan 300 scholieren in het bestand. Op deze manier is er een beschikbaarheid van 90 uur per week bewerkstelligd. Dat is veel! Er is dus altijd wel een uurtje vrij om jouw bedrijf te helpen. Co-packing kan ook in het weekend worden gedaan. Scholieren zijn immers heel flexibel. Het werk houdt zich toch niet altijd aan kantoortijden? Precies! Dat doen de medewerkers dus ook niet. Er zitten te veel uren in een week om alles maar in een kantoor dag van 9:00 uur tot 17:00 uur te stoppen. De vestiging van hen zit in Hengelo, dus als je eerst een keer wilt langskomen kan dat ook. Dan kun je op het gebied van co-packing alle mogelijke opties bespreken. En de koffie staat klaar!

Direct aan de slag met co-packing?

Heb jij ook hulp nodig? Soms kan het niet anders dan dat je een paar extra handen nodig hebt. Het beste co-packing bedrijf van Nederland is flexwerf. Dus waarom niet al vandaag kiezen voor dit bedrijf? Je kunt ze bereiken via de mail, maar bellen kan natuurlijk ook. En zoals al beschreven, kun je altijd een bakje koffie komen drinken. Je weet ze te vinden aan de vestiging in Hengelo. Vind het zelf allemaal uit via www.flexwerf.nl Vragen? Stel ze! Wij horen graag van je. En ook het team jou uit de brand heeft weten te helpen!