Online magazine laten maken?

Bent u altijd al op zoek geweest naar het omzetten van uw folders of PDF documenten naar een online magazine? Wilt u uw folders online op uw website plaatsen zodat u een breder bereik heeft naar uw gewenste doelgroep? Vandaag de dag worden papieren folders zeilden gelezen. Deze folders belanden wekelijk in de papierbak en dit is zonde van uw geld. U kunt u geld beter besteden aan producten die er toe doen voor uw bedrijf waar u wat aan heeft! Door een online magazine te realiseren bespaard u vele drukkosten voor een papieren magazine en kunt u uw online magazine gemakkelijk verspreiden op het web. U bereikt uw doelgroep sneller én effectiever. Door een online magazine te laten maken door Digitaal Publiceren weet u dat uw producten in goede handen zijn. Digitaal Publiceren is een professioneel bedrijf die zijn naam heeft verdiend door het opleveren van prachtige online magazines en bladerbare PDF’s. Digitaal Publiceren biedt u dé oplossing aan voor het realiseren van een online magazine. Vanaf 60 euro kunt u gebruik maken van de diensten van dit mooie bedrijf!

online magazine

Vele mogelijkheden voor een online magazine

Door gebruik te maken van een online magazine kunnen uw klanten en geïnteresseerden via hun computers, tablets en smartphone gemakkelijk uw online magazine bekijken. U geeft ze het gevoel van een echte folder alleen dan op een beeldscherm. Door een online magazine te laten maken bespaard u veel kosten. Een tastbare folder loopt al gauw in de cijfers. Denkt u aan het ontwerpen van uw folder, het afdrukken van uw folder en het verspreiden van uw folder. Door uw folder om te zetten naar een online magazine bespaard u veel geld én kunt u in no time uw doelgroep bereiken. Een win win situatie als u het ons vraagt!

Meerdere online magazines in één keer bestellen?

online magazine

Digitaal Publiceren is een prachtige bedrijf die u goed van dienst kan zijn voor het omzetten van uw ‘platte’ folder of magazine. Wilt u meerdere magazines of documenten bladerbaar maken? Bij Digitaal Publiceren hanteren ze een staffelkorting! Bij het afnemen van meerdere online magazines of documenten bespaard u geld! Zij maken uw bladerebare publicaties compleet reclame vrij en wist u dat uw huisstijl behouden word? Zo vloeit uw online magazine moeiteloos over in uw website. Uw online magazine word op uw eigen server geplaatst maar ook in de webomgeving van Digitaal Publiceren. Digitaal Publiceren is een professioneel bedrijf die garant staat voor kwaliteit binnen een korte tijd! Binnen 24 uur heeft u uw online magazine in uw mailbox!