Tussenvloer hebben is onwijs handig

Tussenvloer

Tussenvloer

Het hebben van een tussenvloer is iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou hebben. Het is namelijk zo dat ik ongeveer 2 jaar geleden mijn eigen onderneming ben gestart en daarvoor heb ik een flinke investering gedaan. Hierna ging heet ineens een stuk sneller dan verwacht. Alles liep na een jaar op rolletjes en toen was het tijd om uit te gaan breiden. De ruimte waar ik op dat moment zat, was heel erg hoog. Toch had het wel weinig vloeroppervlak, dus daar moest iets op gevonden worden. Toen ben ik voor het eerst in contact gekomen met Anera. Een vriend van mij had hen aangeraden, waarna ik direct een kijkje ben gaan nemen op de website. Hier vond ik al heel veel informatie over alles wat mogelijk was, maar toch had ik nog een aantal vragen. Zo wilde ik weten hoeveel het ongeveer ging kosten en daarvoor moest ik natuurlijk eerst een ontwerp hebben. Hiervoor heb ik uiteindelijk gebruik gemaakt van het advies wat zij mij gaven. De kosten bleken een stuk lager te liggen dan ik had verwacht, dus dat was mooi meegenomen.

De beste tussenvloer

Tussenvloer

Uiteindelijk heb ik voor een goede prijs de tussenvloer laten plaatsen. Dit proces verliep heel erg soepel en het was zelfs nog iets sneller klaar dan gepland. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van deze keuze, want het werpt echt zijn vruchten af. Iedereen is er heel erg blij mee en het ziet er ook nog eens mooi uit. Ik kan het iedereen aanraden om zoiets ook te doen, want het levert onwijs veel voordelen op. Mocht jij benieuwd zijn naar alles wat zij te bieden hebben, dan moet jij zeker een kijkje nemen op de website. Hun service is ongelofelijk goed, dus ook voor al jouw vragen kun jij hier terecht.