Waar kunt u een unieke sokkel die zwart is kopen?

Voor een tentoonstelling in het wijkgebouw waren wij op zoek naar een beklede sokkel. Deze sokkel moest zwart gestoffeerd zijn. De reden dat de sokkel zwart van kleur diende te zijn was omdat er een witte vaas op zou worden tentoongesteld. Deze witte vaas was een vondst van één van onze buurtbewoners. Deze buurtbewoner had namelijk een vaas gevonden bij zijn ouders op zolder. Deze vaas was al jaren in de familie alleen wist niemand dat dit een hele kostbare vaas bleek te zijn. De vaas is door de kleinzoon meegenomen naar een beurs in de buurt waar dit soort objecten werden onderzocht door een kunstkenner. Op deze manier konden mensen kosteloos informeren wat het meegebrachte object voor verhaal en waarde had. Van het object wat deze buurtbewoner had meegenomen bleek dat het veel historie en waarde had. De vaas bleek namelijk speciaal gemaakt te zijn voor de burgemeester die omstreeks 1750 de, voor zover, eerst bekende burgemeester van de stad was. Dit verdiende daarom een tentoonstelling bij ons in het wijkgebouw, aangezien deze burgemeester in onze wijk van de binnenstad geboren was. Het wijkgebouw heeft altijd al een klassieke uitstraling gehad en dus pastte deze tentoonstelling daar prachtig in. Voor de tentoonstelling was vanuit het wijkpanel geld beschikbaar gesteld waarmee een sokkel die zwart gestoffeerd was gefinancierd kon worden. We zijn bij het stadsmuseum langsgegaan omdat we daar eerder zulke sokkels hadden gezien. Ook sokkels die zwart gestoffeerd waren. Zij gaven aan dat we voor sokkels die zwart zijn bij luukzuilen.nl konden zijn. Dit had als reden dat zij als firma niet een sokkel voor ons konden uitlenen of bestellen op het bedrijf. Wij hebben daarom luukzuilen.nl gezocht en zagen inderdaad dat deze website allerlei sokkels levert.

Hier vindt u een sokkel die zwart, wit of rood is

Naast een sokkel die zwart is, waren er ook sokkels die wit of rood waren. Ook niet gestoffeerde sokkels verkopen ze op deze website. Het is dus maar net wat voor kleur sokkel en materiaal sokkel je wilt. De sokkels zijn op maat te maken en voor ons was een sokkel die zwart was de ideale sokkel. We hebben een mail gestuurd en daarbij aangegeven dat we een sokkel in het zwart wilden, en dezelfde week kregen wij een prijsopgaaf. Het was wel even wachten omdat de sokkel nog niet gemaakt was, maar hiervoor hadden we ruim de tijd. Het was namelijk zo dat de sokkels zorgvuldig worden geproduceerd bij luukzuilen.nl . Uiteindelijk hebben wij een prachtig gestoffeerde sokkel in het zwart ontvangen, precies wat we er van hadden verwacht. De sokkel werd keurig ingepakt en is met zorg naar ons adres bezorgd. Binnen de afgesproken tijd konden wij de antieke vaas op de sokkel plaatsen.

Bent u ook benieuwd waar u een sokkel op maat kunt bestellen? Ga dan eens:

  • Naar de website luukzuilen.nl.
  • Kijken welk type zuil u nodig heeft.
  • Een offerte opvragen om te kijken wat het kost.

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat van onze sokkel die zwart gestoffeerd is en hebben een prachtige tentoonstelling gehad!