Wat is de beste Macbook aanbieding van 2021?

ergonomische muis

Apple is een erg populair merk qua laptops ofwel Macbooks. Apple is een Amerikaans bedrijf van Steve Jobs. Apple heeft een goede reputatie onder designers. Het ontwerp is prachtig en de werking is zeer goed. Producten van Apple hebben een lange levensduur. Je kunt producten van dit bedrijf goed onderling verbinden. Denk aan foto’s streamen van je telefoon naar je laptop. Het is een echt collector’s item aangezien de restwaarde van het product erg hoog is. Een desktop van 2000 euro is vijf jaar later nog zo’n 1300 waard! Maar wat is nu de beste Apple Macbook aanbieding van 2021? Dit zijn de beste drie Macbook aanbiedingen!

1. Apple Macbook Air van November 2020 (MGN73N/A – 13.3 inch)

Dit wordt gezien als de beste Macbook van dit moment! Wat je er maar mee wilt doen, hij is er geschikt voor. Ben je student of werk je? Alles is mogelijk! De batterij gaat wel achttien uur mee. En een M1 Chip zorgt dat je makkelijk wat zwaardere programma’s kunt draaien. Een nadeel is dat je maar één monitor op deze Macbook kunt aansluiten.

2. Apple Macbook Pro van November 2020 (MYD82N/A – 13.3 inch)

Als nummer twee eindigt deze Macbook Pro. De nieuwe Apple M1 chip zorgt ervoor dat je makkelijk grafische taken kunt draaien. Ook is hij handig voor onderweg aangezien hij slechts 1,4 kilogram weegt. Er is een Touch Bar en een verlicht toetsenbord wat er erg chique uitziet. Wel is deze laptop wat duurder dan andere goede laptops.

3. Apple Macbook Air van November 2020 (MGN63N/A – 13.3 inch)

Deze Macbook is erg geschikt voor professioneel gebruik. Denk dan aan 3D modellen produceren, foto’s bewerken of tekenen. Wel is deze slechts aan te sluiten op één extern scherm, tenzij je een tussenstukje hebt.