Wat is kentekencheckgratis.nl?

Ben je op zoek naar een tweedehandse auto of wil je die ene die je nu hebt verkopen? Het zal dan erg handig zijn om eerst te weten wat de dagwaarde van het voertuig is als je die wilt verkopen. Doe dan snel een gratis RDW check bij kentekencheckgratis.nl. Maar wie is kentekencheckgratis.nl? In dit artikel zullen we je meer vertellen over deze website.

De website kentekencheckgratis.nl is een van de RDW-erkende websites bij wie jij een gratis kenteken check kan laten doen. Een kenteken check is namelijk een controle die je uitvoert middels een kentekennummer van een voertuig. Door zo een controle uit te voren kom je achter allerlei gegevens over het voertuig.

Verder is deze website ook bevoegd om voertuigen APK te keuren. APK is de Algemene Periodieke Keuring, bij wet is dit een verplichte keuring die jaarlijks wordt gedaan. Wanneer jouw auto niet APK gekeurd kan je een boete hiervoor krijgen. De APK-keuring zorgt ervoor dat je veilig over de wegen van Nederland rijdt en dat je auto geen schade richt aan het milieu.

De APK-keuring is namelijk ook te zien wanneer je een kenteken check gaat uitvoeren. Je kan dus eigenlijk alle oude en alle nieuwe informatie van een voertuig tegenkomen als je een kentekencheck gaat doen. Dit is dus erg handig voor mensen die een tweedehandse auto willen aanschaffen, maar niet veel weten over auto’s.