Dankzij deze glazenwasser Arnhem had onze hele straat weer schone ramen

In onze straat merkten we dat de ramen wel een schoonmaakbeurt konden gebruiken. De meeste ramen waren erg vies en we houden ervan als straat de boel een beetje netjes te houden. Omdat de huizen in onze straat grotendeels uit drie verdiepingen bestaan, was het zelf schoonmaken van de ramen niet altijd een optie. Het leek ons handig om gezamenlijk een professionele glazenwasser Arnhem in te schakelen. Door een zoektocht op Google kwamen we op Clarity Cleaning uit.


Het contact

Ik was degene die belde, en legde rustig uit wat we wilden. De eigenaar vertelde me vriendelijk dat ze in principe op bedrijven gericht zijn, maar het geen probleem vonden langs te komen als de hele straat schone ramen wilde. Na een kort overleg over de prijs en de datum waren we eruit.

Schone ramen

Binnen een korte tijd waren de ramen in onze straat weer helemaal mooi schoon. We hebben meteen maar een vervolgafspraak gemaakt, en blijven ook zeker bij dit bedrijf terugkomen. Ik schrijf dit bericht dan ook voor iedereen die een glazenwasser zoekt in de omgeving Arnhem. Ik beveel Clarity Cleaning van harte aan iedereen aan! Voor een voordelig bedrag heeft ook uw straat binnenkort weer mooie schone ramen.