Zeer vakkundige schilder nabij Hoofddorp

Voor ons nieuwe pand hebben wij de schilder Hoofddorp ingeschakeld. Wat ik nooit had durven dromen is nu werkelijkheid geworden, ik heb een nieuw pand erbij gekocht. Ooit was ik op zolder begonnen met mijn zaak en inmiddels is mijn bedrijf uitgegroeid tot een groot bedrijf met meer dan 50 werknemers. Omdat ik in mijn huidige pand flink uit de voegen aan het groeien ben leek het mij verstandig om er een ander pand bij te kopen. Gelukkig zit dit pand in dezelfde straat als mijn huidige pand, dus de afstand is geen enkel bezwaar.  

Mooi geverfde muren

Helaas zag mijn nieuwe pand er niet zo netjes uit en moesten de muren voorzien worden van een nieuwe verflaag. De schilder nabij Hoofddorp heeft ons hiermee geholpen. Nadat wij een gesprek met de medewerkers van De Schans Schildersbedrijf hebben gehad, kwamen wij er ook achter dat wij hun in konden zetten voor het verven van onder andere:

  • trap
  • kozijnen
  • plafond
  • buitenwerk

Behalve dat je ervan uit kan gaan dat alles zeer professioneel onder handen wordt genomen, maken zij ook gebruik van verf van hoge kwaliteit weet je zeker dat de geverfde delen er prachtig uit komen te zien. Mijn nieuwe pand ziet er wederom bijzonder mooi uit, deze is nu echt door een ringetje te halen.