Een aantal rollen tape besteld met ons logo

tape met logo

Tape met logo van jouw firma kun je eenvoudig bestellen op de website van: Maxilia. Hier zijn diverse artikelen te vinden voor alle branches die op zoek zijn naar reclamemateriaal. Omdat je alles kunt voorzien van je eigen gewenste afbeelding of tekst kun jij jouw artikelen in jouw eigen huisstijl laten bezorgen. De plakband die ik heb besteld hebben wij natuurlijk ook in eigen gebruik. De dozen die bij ons de deur uitgaan zijn direct te herkennen aan de plakband waar deze door zijn vastgemaakt. 

tape met logo

Deze aanrader mocht niet ontbreken op dit blog

Naast de tape met logo heb ik nog meer artikelen aan de bestelling toegevoegd. Omdat een usb- stick ook welkom is bij iedereen, heb ik hier ook een flink aantal van inmiddels al  wordt uitgedeeld aan de collega’s die momenteel op de beurs staan. Uiteraard doen de pennen en de aanstekers het ook nog altijd goed en daarom heb ik ook hier een aanvulling in de gedaan. Op deze website bestel ik al enige tijd, hier is geregeld wel weer iets nieuws te vinden wat je wel weer op een goed idee brengt. De levering is erg snel en voor de prijs hoef je het dan ook zeker niet te laten. Kortom, omdat ik telkens weer opnieuw tevreden ben, heeft dit mij op het idee gebracht om een reactie achter te laten op dit blog. Neem daarom zelf maar eens een kijkje om te zien wat ik bedoel.

tape met logo