Een opleiding voor administratief medewerker

Administratief medewerker

Aan de slag gaan als administratief medewerker dit is gelukt dankzij de opleiding die ik heb gevolgd via: fabiusopleidingen.nl. Omdat ik altijd in de winkel heb gestaan voordat ik moeder werd, heb ik mij toen de kinderen nog op school zaten omgeschoold. Mijn jongste dochter is nu bezig met haar laatste schooljaar en wil daarna ook graag aan het werk gaan. Ik moet er niet aan denken om nog hele dag thuis te zitten en ook niet om weer te werken in de winkel. Daarom heb ik nu iets gevonden wat ik echt leuk vind.

Administratief medewerker

Hopelijk kan ik snel aan de slag gaan

Er is een vacature open bij een groot bedrijf in de stad waar ik woon, ik zou daar graag als administratief medewerker aan de slag willen gaan. Indien ik moet doorleren dan kan ik ook terecht bij Fabius Opleidingen. Wat hier ook zo prettig aan is, is dat de leslocatie waar ik naar toe kan nog geen tien kilometer bij mijn adres vandaan is. Dus voor mijn toekomst zie ik dan ook een enkel probleem en ik kan niet wachten om de papieren in te duiken van het bedrijf waar ik hopelijk aan de slag mag gaan. Gelukkig vind ik leren leuk en krijg ik hier veel motivatie van. Daarom hoop ik de lezer van dit blog misschien ook nieuwsgierig te kijken. Er zijn zoveel lessen te volgen bij dit bedrijf. Dat ik zeker weet dat je hier beslist de juiste keuze in kunt maken.
Administratief medewerker