Belettering vrachtwagen door Signin’

header_Beekse-BergenDe belettering van een vrachtwagen is niet zo makkelijk als het lijkt. Natuurlijk, je kunt je bedrijfslogo op een vrachtwagen plaatsen en een pakkende slogan, met eronder je locatie, e-mailadres en telefoonnummer, maar als je jezelf profileert als een topvervoerder, dan mag het er niet goedkoop uitzien. Ik was dus op zoek naar een designer die het ontwerp op zich zou nemen.

Een oriënterend gesprek

Tijdens deze zoektocht wees mijn dochter me op de website van Signin’. Daar zag ik een aantal voorbeelden die me aanspraken. Mooi van kleur, opvallend en toch ‘classy’. Dus ik heb gebeld en ik kreeg Huub Spierings aan de lijn en heb ik een afspraak met hem gemaakt in Esbeek. Daar heb ik de situatie uitgelegd en tijdens het oriënterend gesprek raakte ik ervan overtuigd dat Huub begreep wat ik wilde met vrachtwagen belettering.header_dominos_oplegger

WOW!

Na een paar dagen kreeg ik de eerste schetsen toegemaild. Precies wat ik voor ogen had. De eerste reactie van mijn dochter was alleen maar: WOW! Binnen twee weken waren al mijn vrachtwagens voorzien van belettering door Signin’.

Trotse chauffeur

Reacties van collega’s en klanten zijn alleen maar positief. Een van mijn chauffeurs heeft zijn vrachtwagen zijn woonwijk ingereden om aan zijn familie die beletterde wagen te tonen.

Neem contact op met Huub

Ik wil graag iedereen die auto’s of vrachtwagens heeft rondrijden, willen adviseren om ze te voorzien van belettering van Signin’. Voor vrachtwagen belettering, neem contact op met Huub Spierings.header_fokker_terminal_bewegwijzering