Mijn review over: Schoonmaakbedrijf Voorschoten

Schoonmaakbedrijf-voorschoten (1)Als ondernemer zijnde heb je gewoonweg geen tijd om ook nog eens na werktijden het kantoor schoon te maken, laat staan de ramen te wassen. Mijn vrouw heeft het voorheen altijd voor ons gedaan alleen wilt ze er vanaf stappen. Uiteraard dien ik ervoor te zorgen dat het pand er verzorgd uit blijft zien, het is immers een visitekaartje voor de klanten. In het bedrijf heb ik het zelf geprobeerd om het zo schoon mogelijk achter te laten, echter heb ik het zelf erg druk waardoor het niet met regelmaat schoongemaakt wordt. Dankzij schoonmaakbedrijf Voorschoten die ik gevonden hebt via het internet ziet het pand er stralend netjes uit!

Vaste dagen bespreekbaar!Glazenwasser-Wassenaar

Tijdens mijn eerste gesprek met schoonmaakbedrijf voorschoten merkte ik goed dat hun echt streven naar perfectie. In mijn ogen dragen hun goede zorg aan het schoonmaken van het pand maar ook het interieur wordt niet overgeslagen. Snelle service wat in mijn ogen perfect is, hiermee wordt er snel maar goed schoongemaakt. Ook wanneer ik de ramen schoongemaakt wil hebben kan ik zonder problemen contact opnemen met hun waardoor er een afspraak gemaakt wordt. In de eerste instantie had ik niet gekeken naar de kosten ervan en heb dit aan hun voorgelegd. De eerste factuur ontvangen waar ik om moest lachen! lage kosten voor goede service is geschikt voor iedere ondernemer!Glazenwasser-Voorschoten