Ben jij al in het bezit van een aanhanger rijbewijs?

wesseldijk

In dit blog ga ik jullie uitleggen wat je allemaal moet doen voor een aanhanger rijbewijs. Hiervoor zul je natuurlijk wel rijlessen moeten nemen. Gelukkig voor jullie ken ik een goede rijschool die hoog staat aangeschreven. De naam hiervan is verkeersschool Wesseldijk. Zij te vinden op verschillende locaties waaronder: Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. De adressen hiervan staan weergeven op verkeersschoolwesseldijk.nl. 

Meer over deze rijschool

wesseldijk

De firma Wesseldijk is zo’n veertig jaar geleden begonnen met het geven van rijlessen. Dit was toen er tijd met slechts één lesauto. Tegenwoordig bieden zij meerdere logistieke opleidingen en cursussen aan, waaronder een aanhanger rijbewijs. Zij horen inmiddels dan ook tot één van Nederland grootste logistiek opleidingscentra. 

aanhanger rijbewijs

Zowel de particuliere als zakelijke bestuurder kun hier terecht. Noem maar een willekeurige opleiding op, zij bieden deze hier aan. Als extra diensten bieden zij ook cursussen op locatie aan. Dit natuurlijk wel in overleg.

Geen BTW kosten

Deze rijschool denkt ook mee met haar klanten. Zij weten namelijk ook dat het volgen van een vakopleiding hoge kosten met zich meebrengt. Vandaar dat particulieren en instellingen, die geen btw mogen verrekenen, bij hun beroepsopleidingen kunnen volgen zonder de betalingsplicht van 21 procent btw. Hierdoor kunnen zij jou tegen een goedkoper tarief de vakopleiding aanbieden die bij jou past.

Tot slot zijn er nog een aantal punten die aantonen dat Wesseldijk een goede keuze is:

  • rijlessenJij kunt het rijbewijs binnen een dag behalen
  • Eigen tempo lessen
  • Goed opgeleide instructeurs
  • Theorietraining is mogelijk bij verkeersschool Wesseldijk
  • Voordelige totaal pakketten
  • Actief in heel Gelderland