Bereid je voor op het nieuwe normaal via een airco in Hengelo

Als je deze tekst leest in de zomer van 2022 of misschien net na deze zomer, dan weet je hoe warm en droog het in Nederland kan zijn. Om te zeggen dat de hete dagen een uitzondering op de regel zijn is niets anders dan je kop moedwillig in het zand steken. We hebben de laatste jaren zomers gekend waarbij de temperatuur tot boven 40 is gestegen. Dat zijn de uitschieters, maar de norm ligt nu bij hittegolven waarbij de temperatuur lang tussen de 28 en 35 graden blijft schommelen. Als je in het Noorden van het land woont, dan kom je nog goed weg aangezien je dan vaak aan de onderkant van die verdeling zit. Maar ook dan heb je te maken met tropische temperaturen. Zoals de zomer van 2022 heeft laten zien is het voor Nederlandse begrippen erg heet en erg droog. Het is ook niet zo dat we in juli even een paar dagen extreme hitte hebben en vervolgens weer gewoon genieten van temperaturen tussen de 20 en 26. Het is in de hele maand juli en augustus warm en droog. Ook in de lente was het in Nederland mooi weer met veel zon en veel warme dagen. De hete dagen en de hittegoven zijn dan ook zeker geen uitzondering op de regel. Een airco in Hengelo is dan ook noodzakelijk geworden voor veel woningen. We moeten ons opmaken voor zomers die jaar in jaar uit heet en droog zullen zijn. In Nederland is het tijdens warme dagen ook meteen heel broeierig. Dat betekent dat je overal zit te zweten. Op die warme dagen koelt het ook in de avond niet af. Daardoor blijft het in je huis ook warm. Een airco in Hengelo is dan ook zeer welkom als je nog een beetje van de zomer wilt kunnen genieten. Dat warme weer is prima, zolang je thuis en op kantoor maar een escape hebt. Maar als je na een dag hitte thuis komt en daar ook weer in de hitte zit, dan is de lol er snel af. 33 graden met een cocktail naast het zwembad is natuurlijk heel wat anders dan 33 graden zonder vakantie in een warme stad. Maar ook in het eerste scenario is een airco op je hotelkamer ook zeker noodzakelijk om de nachten goed door te komen. Aangezien het in een tropisch oord al noodzakelijk is, is het niet meer dan logisch dat je in het nu tropische Nederland ook een airco in Hengelo laat installeren. 

Een airco in Hengelo regel je bij Klimaattechniek Kalter

Mocht je op zoek zijn naar een airco in Hengelo, dan kun je terecht op de website van klimaattechniekkalter.nl. Hier kun je meteen zien wat voor modellen je zoal kunt laten installeren als het op een airco in Hengelo aankomt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor: 

  • Vloermodel
  • Plafond onderbouw model
  • Muurmodel

Afhankelijk van de situatie thuis of op kantoor of op je thuiskantoor, kun je dus kiezen voor een model airco in Hengelo dat het meest geschikt is voor die situatie. Deze kun je dan laten installeren door KTK.

Kijk voor meer informatie op klimaattechniekkalter.nl.

Indien je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kun je terecht op de website van klimaattechniekkalter.nl.