Bescherm jouw eigendom dankzij een alarmsysteem

Jouw eigendom beschermen door een alarmsysteem aan te schaffen? Tegenwoordig is het van belang om er goed voor te zorgen dat alles beschermd is tegen inbraak en diefstal. Verzekering wenst graag bewijs te zien alvorens er überhaupt wordt uitbetaald en dat is ook aan de ene kant wel te begrijpen. Echter ben ik hier niet altijd mee eens aangezien inbraken ongezien gebeurt.

Eigen ervaring

Ook wij hebben het helaas meegemaakt. Nadat wij op vakantie waren geweest, hebben inbrekers onze winkel gevonden. Bijna alles hebben zij meegenomen en hier zijn wij tot op de dag van vandaag nog steeds verdrietig over. Alles waar je zo hard voor hebt gewerkt is in een klap weg. Nadat onze verzekeringspapieren waren geregeld wilde wij het graag anders aanpakken.

Laten wij het niet hopen!

Mocht het namelijk zo zijn dat het ons nog een keer zal overkomen, dan zijn wij in ieder geval in het bezit van een alarmsysteem. Zodra er namelijk iemand in onze winkel rondloopt, dan gaat het alarm af en springen de lampen aan. Hierdoor staat de inbreker vervolgens vol in beeld op onze camera!

Ook voor thuis

Natuurlijk brengt een systeem ook problemen met zich mee. Wij hebben namelijk voor enkele weken terug een spin vol in beeld gehad. Hierdoor ging het alarm ook af. Achteraf gezien kunnen wij hier natuurlijk erg om lachen maar op dat moment ben je aardig angstig. Bij dit bedrijf kun je tevens ook een systeem voor thuis aanschaffen!