De opleiding Financieel Administratief Medewerker

Er is een grote vraag naar professionals die de financiële taken van een bedrijf op zich kunnen nemen. Ieder bedrijf heeft te maken met uitbetalingen, dagafschriften en andere relevante zaken. Daarom heb je na het afronden van onze opleiding grote kansen op de arbeidsmarkt. Het werk is zeer gevarieerd, en perfect voor wie graag overzichtelijk te werk gaat. Denk aan het beheren van debiteuren en crediteuren, het verwerken van afschriften en het maken van Excel Sheets. Klinkt dit jou goed in de oren? Dan is onze opleiding voor jou zeer geschikt!

Het lestraject

Fabius opleidingen hebben iedere week een drie uur durende les op een locatie bij jou in de buurt. Je hebt keuze uit 50 verschillende locaties. Eerst volg je de opleiding Administratief medewerker, waarmee je alle basiskennis en vaardigheden tot je neemt. Binnen 9 maanden heb je hiervoor je diploma. Hierna kan je aan de slag met de vervolgopleiding, waarbij je je specialiseert als financieel werknemer. Binnen een jaar kan je aan de slag bij een bedrijf dat bij jou past! Je beschikt over alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een goede financieel administratief medewerker online te zijn.

Aan de slag!

Om bij ons te kunnen beginnen heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Onze enige vereiste is dat je de Nederlandse taal beheert in zowel spraak als schrift. Computerervaring is voordelig. Wij zorgen voor de juiste coaching naar het examentraject, en ondersteunen je in het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. De praktijk leert dat wie gemotiveerd is, het diploma zomaar op zak heeft!