Bijna weer; secretaressedag

Bijna weer; secretaressedag

17 april is het weer zo ver, dan vieren we de zogenaamde secretaressedag. Ik zit al 10 jaar in het vaak en ik vind het leuk dat dit uitgebreid gevierd wordt. Mijn vorige baan was wat dat betreft compleet anders, daar gaven ze er niet echt om. Wat ik soms wel frustrerend vond, het is altijd fijn om een blijk van waardering te krijgen. Of dat nou in woorden of in een cadeau is. Je bent een belangrijke spil in het bedrijf en op mijn vorige werk konden ze dit nog wel eens vergeten. Dat is hier totaal anders, wat ik ontzettend leuk vond toen ik hier aangenomen werd. De secretaressedag bestaat uit een borrel en we krijgen allemaal een cadeautje en een toespraak, zo zetten ze ons echt in het zonnetje. We eindigen altijd een uur vroeger met het werk, om secretaressedag te vieren. Zelf ben ik niet iemand die graag de aandacht trekt, en dit kan soms betekenen dat je niet gauw gezien wordt. Een valkuil, want ik ben dan niet zo dat ik juist dan om aandacht ga vragen. Maar hier in dit bedrijf is het heel anders. We staan allemaal op gelijke voet en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. In mijn team zitten ontzettend leuke collega’s die elke dag eigenlijk al een waardering aan mij geven. En andersom doe ik dit ook. We zijn gewend om elkaar te stimuleren en te motiveren. Ik vind dit een goede werkwijze, want zo blijven we gemotiveerd om hard te werken. Sowieso vind ik hard werken geweldig, liever hard werken dan een beetje niks doen. Daar kan ik absoluut niet tegen. Vorig jaar kreeg ik een geweldig geschenk, ik kreeg een luxe verzorgingspakket, wat ik ontzettend attent vond!