In het zonnetje gezet op secretaressedag

In het zonnetje gezet op secretaressedag

Mijn collega en ik worden elk jaar standaard weer in het zonnetje gezet op secretaressedag. Dit vind ik erg leuk, onze managers besteden er echt aandacht aan. We werken in een bedrijf wat uniek is in haar opstelling. We zijn erg flexibel, hanteren Het Nieuwe Werken, en zijn altijd bezig met innovatie en ontwikkeling. Ook op persoonlijk vlak wordt hier heel veel aandacht aan besteed. Secretaressedag begint voor ons dan ook met een uitgebreide coaching van mensen van buiten af. Wat willen we bereiken, wat zijn onze kernwaarden en ga zo maar door. Om elk jaar even een individueel momentje van reflectie te hebben, is voor mij al een ontzettend cadeau. Daarnaast krijgen we aan het einde van de dag een toespraak van de managers en drinken we daarna een borrel met z’n allen. De dag wordt afgesloten met een cadeau. Dit zijn meestal erg leuke geschenken, wat anders dan een standaard bloemetje in ieder geval. Ik ben zeer tevreden over het werk en wil hier nog lang blijven. Op een gegeven moment voelde ik echt dat dit mijn plek was, ik voel mij hier thuis en de collega’s zijn te gek. We zijn naast collega’s ook echt vrienden, begaan met elkaar en ondersteunen elkaar door dik en dun. Maar daarbij weten we ook goed privé en zakelijk gescheiden te houden. De transparantie binnen dit bedrijf vind ik te gek. We weten allemaal precies wat er speelt en niks wordt geheim gehouden bijvoorbeeld. Zo voelen we ons allemaal betrokken en verantwoordelijk voor het bedrijf, en dat doet mij erg goed. Ik had geen betere baan kunnen wensen! Kom maar op met de secretaressedag! Mijn collega houdt er nooit zo van om in de ‘spotlights’ te staan, maar ik merk dat ze het wel fijn vind om aandacht te krijgen op secretaressedag, mooi om te zien.