BMW X-serie

De BMW X-serie is een luxe SUV-voertuig met een comfortabel interieur en plezierige rijervaring. De X-serie wordt geleverd met een handvol aanpassing opties, een groot aantal BMW X3 velgen selecties en een vermogensupgrade die van uw auto niet alleen een luxe SUV kunnen maken. De X-serie heeft 7 modellen van X1-X7. De X-serie biedt een derde zit rij als optionele keuze voor de X1-X6, terwijl de X7 standaard wordt geleverd met een derde zit rij.. Het hebben van de X-serie heeft voor- en nadelen, die we hieronder zullen uitleggen.

Voordelen van de X-serie

De dingen die klanten waarderen aan de X-serie is de snelle acceleratie, aangedreven door een minimum van 355 pk, de 2020 X7 kan gaan van 0 mph tot 60 mph onder de 3 seconden. De X-serie heeft drie sterke motoren, de auto wordt geleverd met een 6-cilindermotor die allemaal geschikt is voor AWD. De BMW X3 velgen zijn erg duurzaam waardoor je niet vaak hoeft te wisselen. BMW gaf de X-serie een standaard rijhulp functie, het veiligheidspakket wordt geleverd met een achteruitkijkcamera die het gemakkelijker maakt om verder te kijken dan het grote lichaam van deze SUV.

Nadelen van de X-serie

De nadelen van deze auto die door klanten worden gemeld is dat het brandstofverbruik lager is dan een normale gemiddelde auto De X-serie verbruikt een gallon gas per 20 mijl in de stad en 25 op de snelweg. Verder heeft deze auto een dure prijs, beginnend vanaf 70.000,0 exclusief de extra opties. Met de toegevoegde opties kan het oplopen tot 80.000, -. Door de ruime koffer heeft de X-serie een kleine derde zit rij waardoor het oncomfortabel zit. De conclusie is dat de X7 de grootste geproduceerde BMW van dit moment is en ondanks alle nadelen heeft hij veel leuke features. Dus als je de dure prijs niet erg vind, is dit voertuig zeker de moeite waard.