De kantoormeubels van De Projectinrichter

De kantoormeubels van De Projectinrichter

deprojectinrichter-logo-4Sinds een tijdje ben ik aangesteld in de hoogste regionen van een voorheen slechtlopend bedrijf, ik werd er eerst als interim binnengehaald om de boel weer op orde te krijgen. Beide partijen bleek dit zo naar tevredenheid te zijn gegaan dat ik het aanbod van een vast contract heb aangenomen. Sinds tijden weer eens ergens echt in dienst, dat is voor mij ook even omschakelen. Vaak lever ik tijdelijke hulp, in crisissituaties, dus dit is voor mij ook weer een echte uitdaging – niet alleen de boel op orde krijgen en anderen de handvatten geven om ermee aan de slag te blijven gaan, maar het nu over jaren smeren en zelf die verantwoordelijkheid dragen. Een van de dingen die belangrijk zijn is de sfeer van het bedrijf onder de loep nemen en daarom zijn we begonnen met het opfrissen van de kantine voor het personeel en de vergaderlocaties waar men externen ontvangt. Er moesten daar nieuwe kantoormeubels verschijnen met een prettige en hippe sfeer en voor dat doel heb ik De Projectinrichter een analyse van de ruimte laten doen en zijn ze met hele goede voorstellen gekomen. Voor het werk dat De Projectinrichter voorheen allemaal al heeft verricht, op het gebied van zowel kantoormeubels als andersoortige inrichtingen, verwijs ik je graag door naar de website van deze groep. Ik kan ze van harte aanbevelen, aangezien ze voor ons zulk goed werk hebben afgeleverd en de nieuwe sfeer die is ontstaan tekenend is voor de nieuwe richting die dit bedrijf opgaat, dat hebben ze goed weten te vatten!