Door innovatiebox fiscaal voordeliger

Door innovatiebox fiscaal voordeliger

Ik vond het programma van vandaag erg interessant, we hadden namelijk een onderwerp waar ik mee uit de voeten kon: de innovatiebox. Een innovatiebox kan zeer belangrijk zijn wanneer je een goed idee hebt en een eigen onderneming. Omdat ik zelf spui van ideeën, vond ik het zeer belangrijk om te horen wat een innovatiebox voor je kan betekenen. Het heeft mij goed gedaan deze opleiding te volgen, ik leer dagelijks steeds meer en dit is erg belangrijk om goed te beginnen. Al van kleins af aan wil ik mijn eigen bedrijf, een echte ondernemer, zo kan je mij wel noemen. Dit komt misschien wel door mijn opvoeding, mijn vader heeft altijd een eigen bedrijf gehad en toen ik veertien was begon ook mijn moeder met een eigen bedrijf. Zelf konden ze niks met de innovatiebox, maar dit komt omdat zij totaal iets anders doen. Ik heb ze natuurlijk gelijk gebeld. Ik heb ook altijd veel vragen en dan bel ik mijn ouders, ze vinden dit alleen maar fijn volgens mij, blij om te zien dat ik zo’n interesse heb in ondernemen. Waar ik uiteindelijk terecht kom is natuurlijk nog onduidelijk, maar ik vind het zeer interessant om er mee bezig te zijn. Anders dan mijn zusje, volgens mij heeft ze niet echt ambities. Dit vinden mijn ouders ook niet erg, ze vinden altijd alles prima als we maar gelukkig zijn. Heel erg lief natuurlijk, maar ik zou wel eens meer van mijn zusje willen zien. Ze ziet het leven best makkelijk, heeft niet echt uitdaging en dit vind ze ook wel prima, zelf kan ik daar nooit zo goed tegen. Ergens moet toch gedrevenheid zitten? Een passie, iets wat je wil bereiken? Er worden zoveel mogelijkheden gegeven in dit land, fantastisch en ik raad iedereen aan om een kans te pakken om voor jezelf te beginnen!