Een leuk cadeau voor mijn assistent

Een leuk cadeau voor mijn assistent

Het is september geweest dat ik een assistent in dienst nam en op het moment dat ik dit blog schrijf heb ik dus het eerste half jaar met deze vreselijk getalenteerde vrouw erop zitten. Een maand geleden moest ik de keuze maken het halfjaarcontract dat ik haar had aangeboden te verlengen en ik hoefde er geen moment over te twijfelen, natuurlijk zou ik dat doen. Sterker nog, ik heb haar direct een contract voor de komende twee jaar aangeboden, aangezien ze haar werk ongelooflijk goed gedaan heeft en ze zich echt bewezen heeft in dat afgelopen half jaar dat ze hier nou heeft gewerkt. Het is daarom ook dat het idee in me opkwam haar te belonen met een leuk cadeau, aangezien ze me verschillende keren écht uit de brand heeft geholpen. Wat deze vrouw allemaal voor elkaar krijgt is echt ongelooflijk, ze heeft zoveel meer talenten op dit gebied dan ik en ik ben dan ook erg blij dat ik haar dit werk uit de handen kan geven – en dat ik er niet meer naar om hoef te kijken, ik heb er geen twijfel over dat zij haar werkzaamheden perfect uitvoert en krijg daar nog regelmatig het bewijs van voor ogen. Het werd tijd haar eens goed te verwennen voor de dingen die anderen misschien als vanzelfsprekend zouden beschouwen en waar ze aan voorbij zouden gaan en daarom was ik nog op zoek naar een leuk cadeau. Toevallig kwam ik in die zoektocht naar een leuk cadeau de website omtrent de aanstaande Secretaressedag tegen, alwaar ik natuurlijk goede inspiratie heb opgedaan en zelf ook enkele leuke cadeaus heb gevonden om haar mee te plezieren. En ik ben hierdoor ook op het idee gekomen haar zeker ook in het zonnetje te zetten zodra het daadwerkelijk Secretaressedag is!