Dürkopp Adler

Naaimacine

Vanaf het moment dat wij het merk Dürkopp Adler naaimachine in ons bedrijf hebben toegelaten, zijn wij hier zeer over te spreken. Deze machine is zo fijn in gebruik, daar willen wij zeker geen ander merk meer voor hebben. Ons atelier is afhankelijk van goede machines en door deze aankoop hebben wij die nu in huis.

Habraken is het bedrijf die ons het advies had gegeven om dit model aan te schaffen. Vooral omdat wij juist op zoek waren, naar een machine die makkelijk in gebruik is en doet wat hij moet doen.

durkopp adler

Goed merk de Dürkopp Adler

Het gespecialiseerde bedrijf in naaimachine heet Habraken. Hier is het mogelijk om tegen een zeer lage prijs een zeer goede machine aan te schaffen. Zij geven hier niet alleen een goed advies, aar zorgen er ook voor dat er een goed apparaat op de juiste plaats komt. Omdat wij als startende ondernemer op zoek waren naar goede machines waarmee wij onze producten kunnen maken, zijn wij hier terecht gekomen. Hier is een zeer groot assortiment aanwezig, waar je niet alleen nieuwe modellen, maar ook tweedehandse modellen kan aanschaffen.

Onze keuze viel al meteen op dit merk en nadat wij ons hadden voorlichten over deze machine, waren wij helemaal om.

Habraken

Duitse producent 

De aanschaf van deze machine was voor ons een zeer goede aankoop. Hiermee kunnen wij op een zeer snelle en nette manier onze producten maken. Dit merk heeft de naam van een gerenommeerde Duitse producent gekregen, die de industriële machines in het leven heeft geroepen. Inmiddels zijn er van dit merk al diverse modellen ontworpen en ieders met hun eigen unieke werking. Je kunt de verschillende modellen op de website van Habraken bekijken.