Een gloednieuwe kantinetafel

kantinestoelen05Bij het bedrijf waar ik werkzaam ben hebben wij een heerlijke kantine zitten, natuurlijk hoort bij een kantine ook meubilair die af en toe toe is een vervanging. Onlangs hebben wij een gloednieuwe kantinetafel aangeschaft op aanraden van alle medewerkers aangezien de oude tafels slechter werden en ook erg kwetsbaar waren geworden. Natuurlijk was het toen nog de vraag waar we dat moesten halen want we hadden wel een hoge kwaliteit tafel nodig aangezien er elke dag veel mensen aan moeten zitten. Op aanraden van een collega kwamen we uit op een website waar we toen eens een kijkje op zijn gaan nemen.

Ruime keuze uit meubilair

Toen wij een kijkje aan het nemen waren op de website van de aanbieder zagen we meteen al dat ze een duidelijk overzicht hadden van het aanbod en dat het ook erg veel was. Ze hadden alles, van kinderstoelen tot aan schoolbanken dus om hier onze kantinetafel te vinden was voor ons natuurlijk een gemak. Bij het kijken naar een goede tafel voor het bedrijf zagen we er een paar voorbij komen die we toen eens zijn gaan vergelijken, we wilde natuurlijk wel goede kwaliteit hebben wat lang mee zou gaan. Uiteindelijk vonden we er een en die hebben we dan ook meteen besteld.duo01

Heerlijk pauze houden

Sinds we de nieuwe tafel in de kantine hebben zitten we veel fijner en kunnen we rustig eten en drinken zonder dat de tafel heen en weer wiebelt. We zijn het bedrijf die ons de tafel heeft geleverd heel dankbaar en we vinden het absoluut een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar hoge kwaliteit meubilair voor op kantoor of gewoon voor thuis.