Tip: kwaliteit windscherm

Xterior

XteriorAl een geruime tijd onderneming ik ook in de horeca. Wat ik geleerd heb in tussen tijd is dat klantenbinding enorm belangrijk is. Klanten moeten terug willen komen. Vooral als horeca ondernemer zijnde hangt een groot gedeelte van de omzet af van het terras. Het grootste gedeelte van de maandelijkse omzet komt af van terras klanten. Daarom probeer ik er dan ook altijd voor te zorgen dat het terras er top uitziet. Toch bleef ik klachten krijgen van terras klanten. De klachten gingen alle over de windstoten die terecht kwam op het terras. Dat terwijl ik twee windschermen had aangeschaft. Blijkbaar waren deze windschermen van slechte kwaliteit. Zodoende ging ik opzoek naar een kwaliteit windscherm. Maar waar kon ik een kwaliteit windscherm vinden? Met deze intentie nam ik een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik dan ook terecht op de website Xterior!

Windscherm

Goede service en voordelige prijzen!

Zoals jullie weten kwam ik terecht op de website van Xterior. Wat mij al vrij snel opviel was het brede assortiment dat aangeboden werd. Bijna alle artikelen die te koop stonden op deze website hadden betrekking om het leuker en beter maken van een terras. In een mum van tijd had ik dan ook het gevoel dat dit de juiste website was voor mij. In verloop van tijd ben ik dan ook een aantal windschermen gaan bestellen bij Xterior. Over de service en kwaliteit ben ik dan ook zeer tevreden. De windschermen werden twee dagen na bestelling al aan huis geleverd dat is natuurlijk hartstikke snel. Ook vind ik de kwaliteit van de windschermen erg goed, want na aankoop zijn er geen klachten meer geweest van terrasklanten!

Kwaliteit