Een relatiegeschenk bij allgifts

Een relatiegeschenk bij allgifts

images (4)Binnenkort heb ik mijn lustrum, van mijn bedrijf althans. Het is over een maand of twee alweer vijf jaar geleden dat ik deze onderneming startte en sindsdien is het echt in een stroomversnelling gegaan allemaal. Het was in het begin eigenlijk bijna niet te volgen want telkens kwamen er weer andere dingen op mijn pad. Zo gaat dat als een bedrijfje een vlotte start heeft, als het knalt en mensen hebben interesse. Binnen no time diende ik er personeel bij aan te nemen en groeide het bedrijf enorm. In een jaar tijd heb ik toen wel een stuk of twintig mensen aan kunnen nemen, en je beseft je pas achteraf hoe enorm snel dat allemaal gaat. Destijds deed ik het maar gewoon, want dan zit je er midden in natuurlijk. Moet je nagaan, twintig mensen in een jaar tijd voor een beginnend bedrijf – en dan zit je ook nog eens midden in de crisis natuurlijk! Enfin, de eerste mijlpaal komt eraan en daarvoor ben ik rond gaan kijken voor een relatiegeschenk bij allgifts. Want niet alleen mijn eigen personeel wil ik in de watten gaan leggen, ook de partners met wie ik zaken doe krijgen een relatiegeschenk bij allgifts. Je moet je namelijk goed realiseren wat een ideaal moment het is om aan promotie te doen als bedrijf, je hebt echt een klapper als bedrijf in handen en een goede reden om de aandacht even op jezelf te vestigen op deze manier.