Geholpen door Two Step Web & Marketing

Two Step Web & Marketing

Dankzij Two Step Web & Marketing heb ik weer voldoende bezoekers op mijn website!

Two Step Web & Marketing

Waarom deze hulp ingeschakeld?

Ik heb er specifiek voor gekozen om mijn website zelf te maken. Hier had ik voldoende kennis voor opgedaan en bovendien wilde ik eens inzien hoeveel werk het mij zal kosten. Zo ben ik gestart met het ontwerpen van mijn eigen pagina. Dit had ik gelukkig vrij snel voor mekaar gekregen wat mijn motivatie erg goed heeft gedaan. Nadat ik de eerste pagina up to date had, wilde ik verder gaan. Alleen op de een of andere manier kreeg ik dit niet voor mekaar. Zo erg dat ik de moed heb opgegeven om het zelf voor mekaar te krijgen. Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar een marketingbureau die mij kon helpen. De website moest namelijk zo spoedig mogelijk online gezet worden. Mijn inkomsten komen voornamelijk vanuit deze pagina.

Two Step Web & Marketing

Goed geholpen

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Two Step Web & Marketing. Dit bedrijf heeft meerdere specialisten in hun team. Met name de experts op het gebied van seo is van belang bij mij. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Ik wilde maar al te graag mijn eigen website af zien te krijgen en hier kunnen zij mee helpen.

Direct geholpen!

Tijdens mijn afspraak werd de website nader bekeken en hieruit bleek al vrij snel dat ik een verkeerde knop had ingedrukt. Ik heb de rest van mijn website ook maar door hen laten maken!