Een groot logo op baniervlaggen

VL_Logo-2015_bm-nieuw

Beachvlag-SuperB_XL5Mijn werkgever heeft een tijdje geleden besloten dat wij van locatie moesten veranderen. In het begin zaten wij in een groot kantoorpand waar een gedeelte afgehuurd werd. Het bedrijf is zo snel gegroeid dat mijn werkgever ervoor gekozen heeft om een kantoorpand te kopen.

Herkenning

Ons nieuwe kantoorpand ziet er wel echt heel mooi uit en daarom wilde mijn werkgever baniervlaggen laten plaatsen. Op deze manier zou iedereen makkelijk kunnen zien dat wij in het pand gevestigd zijn. De baniervlaggen geven ook een professionele uitstraling.

Aan mij was de taak gegeven om op zoek te gaan naar een bedrijf dat een aantal baniervlaggen kon leveren. Mijn werkgever heeft mij ook een voorbeeld gegeven waarmee ik aan de slag kon.

VLAGGENLEVERANCIER_BANNIER-150x150Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf voor de baniervlaggen. Een van de bedrijven heette Vlaggenleverancier. De website van het bedrijf zag er goed uit en het bedrijf zou de vlaggen kunnen maken die wij zochten. Voordat ik een bestelling ging plaatsen heb ik nog wel een afspraak gemaakt om te kijken waar en hoe de baniervlaggen bevestigd moesten worden.

Tijdens de afspraak heb ik samen met de vlaggenleverancier gekeken naar de mogelijkheden. Mijn werkgever heeft uiteindelijk de plannen goedgekeurd en daarom heb ik gelijk de baniervlaggen besteld.

De vlaggen hebben wij laten plaatsen door een bedrijf die dit goed kon doen. Het pand ziet er nu nog mooier uit met de vlaggen. Veel klanten valt het ook op dat wij de nieuwe vlaggen hebben laten plaatsen en dat was precies waarom wij dit hebben laten doen!