Een incasso no cure no pay invoeren?

Incasso

Een eigen bedrijf hebben is tegenwoordig een onderneming waar u goed voor in de schoenen moet staan. Debiteuren welke hun rekeningen niet voldoen kan uzelf nogal in de moeilijkheden brengen. Hier zit u vast en zeker niet op te wachten. Schakel dan tijdig incasso no cure no pay systeem is. Dit kunt u zorgeloos bij Bill incasso waarmaken, wel zo prettig om te weten dat de kosten alsnog aan de lage kant blijft.

Hoe te realiseren?

Wanneer u te maken krijgt met niet betalende klanten baalt u vast en zeker. Uw lasten gaan uiteraard gewoon door waardoor u niets liever ziet dat deze factuur wordt voldaan. Door hier een incassobureau voor in te schakelen kunnen zijn het openstaande bedrag zien te incasseren. Dit kunt uzelf gemakkelijk realiseren door het factuur online in te dienen bij Bill incasso.

Incasso

Snelle handeling

Bill incasso hanteert het no cure no pay systeem wat wel zo prettig is voor u als klant. Ook maken zij het waar om het bedrag zo snel mogelijk te incasseren. Dit houdt dan ook in dat u niet al te lang hoef te wachten tot het factuur wordt betaald.

Incasso

Hoge kosten naderhand?

Een incasso no cure no pay basis invoeren betekend niet gelijk dat u naderhand een hoge rekening kan verwachten. Hier bent u verzekerd van dat de kosten alsnog aan de lage kant blijft. Dit resulteert in het feit dat uw kosten zijn gedekt en alsnog het factuur betaald gaat worden.