Drukker Apeldoorn

DijkgraafHeb je drukwerk maar ben je nog opzoek naar een goede drukkerij? Dan zit je goed bij Dijfgraaf- Rijsdorp. Wij zijn een unieke drukkerij met vele mogelijkheden en goede apparatuur. Plotten, drukken, printen en afwerken allemaal op een plek.

Drukken en digitaal printen

Brochure, huisstijlen, folders en boeken je noemt het maar op en wij kunnen het voor je drukken. Voor kleine aantallen kunnen wij digitaal printen, dit heeft een uitstekende kwaliteit en doet niet onder aan het drukken. Een voordeel van digitaal printen is dat je dit zelf kunt personaliseren en je vanuit een database de tekst of een foto kunt aanpassen of toevoegen.

Ook plottendrukkerij

Wij beschikken ook over een plotter waarmee wij unieke creaties kunnen maken voor jou. Dit kunnen foamborden, panelen, naamplaatjes, roll­up banners en nog vele anderen dingen zijn. We leveren dit in grote en kleine aantallen en doen ook bewerking op hout, plexiglas en karton.

De gecombineerde projecten

Omdat wij plotten, drukken en printen aanbieden, staan wij ook open voor grote projecten. Dit kan zijn voor een beurs of voor een winkel. Van beurspanelen tot drukwerk en van instore reclame tot kaartjes voor in de winkel. We drukken alles, we sorteren het, we pakken het in en verzenden het.

Wil je meer informatie? Ga naar onze website.brochure