Nieuwe website ontwikkelen door een extern bureau!

cms-website-laptop logo-1Normaal gesproken maak ikzelf mijn website voor de verkopen. Deze keer had ik er gewoonweg geen tijd meer voor waardoor ik een manier ben gaan zoeken om het uit te besteden. Uiteraard komen er dan kosten bij waar ik niet bepaald op zat te wachten.Alhoewel wilde ik er wel voor zorgen dat hun een website ontwikkelen die precies past aan mijn wensen. De website zelf moest dienen voor de verkopen, ook informatie wilde ik verstrekken. Of dat dit mogelijk is bij een extern bedrijf durf ik niet te zeggen, wilde de kosten hiervoor zo laag mogelijk houden. Ik ben bij Yourhosting Webdesign wezen kijken en heb eerst gezocht naar recensies van klanten.

portfolio-dierenartspraktijkzeewolde01_700x504

Positieve recensies hebben mij overgehaald.

Uiteraard heb ik bij meerdere bedrijven gekeken of dat het mogelijk is dat hun een website ontwikkelen voor mij. Bij het bekijken van hun recensies twijfelde ik nogal, bij Yourhosting Webdesign dus niet. Bij hun heb ik alle nodige informatie duidelijk kunnen vinden op de website. Iets wat ik bij andere bedrijven helaas niet heb kunnen vinden. Wat ik het belangrijkste van allemaal vind is dat bij hun de kosten aanzienlijk voordeliger zijn dan elders. Je raadt het al! Ik heb een offerte aangevraagd bij hun om te zien hoe dat hun een website kunnen ontwikkelen.