Suit up Now gaf ons dat representatieve uiterlijk

Suit up Now corporate fashion van a tot z vind je hier! Deze goede tip is een absolute toevoeging aan mijn site. Er is al eens sprake geweest van bedrijfskleding door mijn collega’s. Ik was er in de eerste instantie niet echt een voorstander van, tot dat ik van mijn secretaresse deze site doorgestuurd kreeg en ik een ben gaan kijken zag ik het steeds meer voor mij zien dat deze corporate fashion echt een toevoeging is aan de representatieve uitstraling van mijn bedrijf. En dus ben ik een afspraak gaan maken en al snel was de eerste stap gezet.

Zij hebben dezelfde doelstelling als wij

Suit up Now heeft mij exact laten zien wat alle mogelijkheden zijn. Hierdoor kreeg ik zelf een beter beeld wat het meest aansluit bij mijn bedrijf. Wat ook zo prettig is, is dat het niet standaard is maar speciaal voor ons is ontworpen. Zo word het nog persoonlijker. Alle kleuren die komen terug in onze kleding. En dus zijn wij direct te herkennen. Net even dat beetje meer aandacht en kwaliteit die hier word gegeven maakt het voor ons bedrijf echt tot een succes. Op dit moment draag ik een pak dat volledig op maat is gemaakt. De mensen achter dit bedrijf gaan echt tot de perfectie van de klant. Zij zijn pas tevreden als jij dat bent. En dat is nu net de doelstelling die ik in mijn bedrijf ook heb.