Tijdelijke promotie op je winkelruit? Gebruik statische raamstickers

statische raamstickers

Om diverse redenen kan het zijn dat wanneer je een winkel hebt je bepaalde tijdelijke boodschappen wilt overbrengen op je klanten. Een van de beste manieren om dit te doen is natuurlijk om je boodschap te communiceren op de winkelruit. Iedereen die je winkel passeert wordt dan met je boodschap (bijvoorbeeld aan aanbieding of een mededeling) geconfronteerd. Een manier om dit op fraaie en snelle wijze vorm te geven is door statische raamstickers te gebruiken. Dit zijn stickers die door statische lading hechten aan een oppervlak. Deze stickers werken trouwens wel alleen goed bij echt gladde oppervlakken, zoals dus een winkelruit.

statische raamstickers

Welke voordelen bieden deze stickers?

Ten opzichte van andere manieren om een bepaalde boodschap aan klanten duidelijk te maken bieden statische raamstickers deze pluspunten:

  • Bij het verwijderen blijven er geen lijmresten achter. 
  • Deze sticker kun je op de mooist mogelijke manieren laten bedrukken.
  • Het aanbrengen is niet moeilijk. Lees hieronder verder hoe dat moet.

Volg deze instructies bij het plakken

Voordat je een statische raamsticker gaat plakken maak je het liefst het raam eerst zo schoon mogelijk. Zorg ook dat vetresten verwijderd zijn. Een klein beetje vocht mag er nog wel op zitten. Als je er klaar voor bent, haal dan het papier van de sticker weg en breng de sticker netjes op het raam aan. Strijk tenslotte de sticker glad vanuit het midden. Zo haal je eventuele luchtbubbels met gemak weg.